O Nuntă Perfectă

27-29 Martie 2015

Promenada Mall

Tîrgu Mureş

Mihai Albu vine la CoraZone

Celebrul designer de încălţăminte Mihai Albu, prezent în premieră la Tîrgu Mureş, expune până duminică în Foaierul Teatrului Naţional. Invitat special al evenimentului “O nuntă perfectă”, sâmbătă, de la 14.15, în emisiunea Corazone, la Televiziunea Tîrgu Mureş, Mihai Albu va povesti despre ce, când sau cum să purtăm. Iar realizatorul Cora Muntean vă promite şi alte surprize.
 
O nuntă perfectă, eveniment aflat la prima ediţie, şi-a deschis astăzi porţile în foaierul Teatrului Naţional din Tîrgu Mureş. O paradă a manechinelor îmbrăcate în superbe rochii de mireasă, creaţii ale unei cunoscute case de modă din municipiul Tîrgu Mureş, a deschis târgul de nunţi. Viitorii miri vor putea studia ultimele tendinţe în domeniu, de la rochii şi costume până la decoraţiuni interioare.

Oferta organizatorilor este deosebit de atractivă. Participanţii vor avea parte de reduceri la rochiile de mireasă între 10 şi 20 % . De asemenea, pe  baza biletului de intrare în valoare de 2 lei, toţi vizitatorii vor participa la o tombolă şi pot câştiga premii substanţiale.

Surpriza evenimentului, cunoscutul designer Mihai Albu, a venit cu o colecţie de aproximativ 40 de perechi unicat de pantofi. Aceştia pot fi admiraţi, iar cei interesaţi pot comanda perechea care îi atrage. Designerul este până duminică la dispoziţia mureşencelor, pentru a le sfătui pe frumoasele noastre în materie de tendinţe dar şi ce li se potriveşte.

Pentru prima dată la Tîrgu Mureş, talentatul designer va putea fi urmărit de către dumneavoastră, în emisiunea de sâmbătă, 28 februarie, Corazone, începând cu ora 14.15.  Din culisele emisiunii moderată şi realizată de către colega noastră Cora Muntean vă putem dezvălui că Mihai Albu va vorbi despre noua sa colecţie de încălţăminte, despre modă şi despre tendinţele din acest an.

http://www.infoms.ro/vip/blitz-detalii/article/3773/45.htmlhttp://www.tvmures.ro/index.php?id=71&L=0&tx_ttnews[backPid]=70&tx_ttnews[tt_news]=3955&cHash=ee85600ccd

Parteneri Media