O Nuntă Perfectă

27-29 Martie 2015

Promenada Mall

Tîrgu Mureş

Miri să fie, că miresele abundă

Prezenţa la eveniment a renumitului designer de încălţăminte şi accesorii, Mihai Albu, a dat greutate nunţii perfecte. El s-a ocupat în detaliu şi de creaţiile colegei, Laura Olteanu, care a trimis două rochii preţioase.

Cea mai importantă zi din viaţa unui cuplu, unică pentru unii, nunta, se concentrează în primul rând pe look-ul miresei. Ofertele sunt foarte multe şi variate, începând de la lucrurile simple, până la o adevărată opulenţă. „Nunta perfectă” a adus la sfârşitul acestei săptămâni la Tărgu Mureş nu doar haine şi accesorii pentru miri şi mirese, dar a produs şi un adevărat spectacol în materie de mariaj şi nu numai.

Fără fiţe şi preţiozităţi, cel mai cunoscut designer de încălţăminte şi accesorii, Mihai Albu a acceptat cu mare plăcere să participe mai mult de o oră la emisiunea CoraZone, la Televiziunea Târgu Mureş, fiind singura emisiune la care a acceptat să fie prezent. El a vorbit despre creaţiile lui, familie, dar a făcut şi considerente de ordin sociopolitic. Mihai Albu încurajează produsele româneşti.
Mihai Albu a adus şi două rochii de mireasă, creaţii ale Laurei Olteanu. Misiune grea se pare, din moment ce designerul s-a ocupat personal de îmbrăcarea manechinelor. Foarte emoţionate de încălţămintea şi rochiile de marcă îmbrăcate.

Prezenţa marilor nume la evenimentul „Nunta perfectă” nu a inhibat sau pus în umbră creatorii locali. Dimpotrivă, Mihai Albu s-a purtat cu atâta naturaleţe, încât fiecare dintre participanţi, de la creatori la manechine, s-a simţit foarteimportant. O tânără creatoare din Târgu Mureş a fost revelaţia serii.
Nunta este cel mai emoţionant moment al cuplului, de aceea atenţia acordată evenimentului este maximă. Iar mireasa va rămâne mereu cea care captează atenţia, care încasează laudele, dar şi bârfele. Însă o rochie spectacol poate eclipsa totul.

http://www.infoms.ro/vip/blitz-detalii/article/3773/45.html

Parteneri Media