O Nuntă Perfectă

27-29 Martie 2015

Promenada Mall

Tîrgu Mureş

S-a dat startul la "Nunta Perfecta"

Teatrul National din Targu Mures gazduieste de astazi si pana duminica  targul de nunti “O nunta perfecta”, organizat de Mallio Company, in premiera la Targu Mures. Cele mai noi si mai indraznete tendinte in materie de rochii de mireasa si accesorii, costume de miri, decoratiuni de nunti.

Cele mai fermecatoare inele de logodna, verighete, buchete de mireasa si decoratiuni florale, precum si cele mai exotice locatii pentru luna de miere, se gasesc la prima editie a Expozitiei a evenimentului "Nunta Perfecta" ,expozitie ce va dura pana pe data 1 martie, cand va avea loc marea tombola pentru  vizitatori,  unde vor fi oferite zeci de premii de catre brandurile participante la expozitie.

Alina Macavei, project managerul targului de nunti a declarat ca "acest eveniment este plin de eleganta si rafinament mai ales ca avem onoarea sa-i avem alaturi pe Mihai Albu si brandul Alb si Negru alaturi de noi".

Precizam ca la acest targ participa 45 de expozanti de rochii de mireasa, costume de miri si servicii. Pretul Biletului este de 2 lei.

http://www.citynews.ro/mures/stiri/din-oras+10/s-a-dat-startul-la-nunta-perfecta+37520/ 

Parteneri Media