O Nuntă Perfectă

27-29 Martie 2015

Promenada Mall

Tîrgu Mureş

Mihai Albu si noi tendinte ale rochiilor de mireasa in 2009

Mihai Albu, designer de incaltaminte a participat azi la inaugurarea targului de nunti  "O nunta Perfecta", ce se desfasoara  la Teatrul National din Targu Mures.

Acesta a declarat ca nu este pentru prima data cand participa la un astfel de eveniment, realizand  o expozitie in magazinul sau din Bucuresti ,  sprijinit de firmal de cristale Swarovski.

"O parte din creatia mea care contine cristale Swaroski, am adus-o si acum pentru prezentare la Targu Mures", a declarat Albu.
Acesta se arata incantat de municipiul Targu Mures.  "Am auzit numai lucruri bune despre Targu Mures  sunt impresionat de cum arata orasul si de felul cum am fost primit. Cred ca ar putea fi un potential centru de comenzi", a precizat Albu.

Cea mai scumpa pereche de pantofi, creatia Mihai Albu, se ridica la peste 1000 de euro si este prezenta si la Targu Mures, la evenimentul « Nunta Perfecta », ce se desfasoara la Teatrul National, pana duminica.

Alaturi de aceste creatii scumpe,  se gasesc si modele accesibile buzunarului targumuresenscelor,  cu preturi cuprinse  intre 500 si 700 de lei. Albu a  precizat ca aplicatiile celor  mai speciale modele de incaltaminte pe care acesta le confectioneaza sunt facute manual  si necesita o munca de 16 ore pentru un singur papuc.

Mai multe detalii despre creatiile de la "Nunta Perfecta", dar is despre noile tentinte ale rochiilor de mireasa pentru anul 2009,  le aflati de la Mihai Albu, in materialul video.

http://www.citynews.ro/mures/stiri/interviul-zilei+11/mihai-albu-si-noi-tendinte-ale-rochiilor-de-mireasa-in-2009+37540/http://www.citynews.ro

Parteneri Media