O Nuntă Perfectă

27-29 Martie 2015

Promenada Mall

Tîrgu Mureş

Parada rochiilor de seara la "O Nunta Perfecta

Cu o intarziere de mai bine de o jumatate de ora, ieri a avut loc o defilare de rochii de seara  ale  designerului  clujean Corina Ungurean, ce a avut loc in cadrul evenimentului “O Nunta Perfecta”, ce se desfasora la Teatrul National.
Rochiile prezentante sun unicate si au ca tema imprimeurile si contrastul de culori. In aceasta colectie au intrat si cele doua modele de rochii de mireasa propuse de designer pentru anul 2009, un model clasic in culoarea alb, iar pentru o mireasa nonconformista Ungurean a prezentat rochia de mireasa neagra.

La prezentarea  incendiarei linii vestimentare, publicul targumuresean prezent in incinta Teatrului s-a aratat incantat atat de creatiile Corinei Ungureanu cat si de modelele firmei Mallio Company  ce au prezentat tinutele.

Precizam ca rochiile au fost completate cu linia de incaltaminte Mihai Albu, prezent si el la eveniment.

Pretul unui bilet la "O Nunta Perfecta"   este de 2 lei, iar cu acesta puteti participa la marea tombola ce va avea loc astazila inchiderea targului de nunti. Zeci de premii vor fi oferite de branduri renumite ca “Jolidon”, ”Alb Si Negru”  precum si de alti expozanti participanti la eveniment.

http://www.citynews.ro/mures/stiri/din-oras+10/foto-parada-rochiilor-de-seara-la-o-nunta-perfecta+37625/

Parteneri Media