O Nuntă Perfectă

27-29 Martie 2015

Promenada Mall

Tîrgu Mureş

"O nunta perfecta" succesul anului

Project-managerul evenimentului “O Nunta Perfecta”, Alina Macavei a declarat pentru citynews.ro ca "noi, organizatorii evenimentului consideram ca aceste targ este un adevarat succes dat fiind faptul ca targetul de bilete vandute il aveam 1500,  in timp ce in total au fost vandute 2.200 de bilete”.

Macavei a precizat ca acest succes si multumire se reflecta si la nivelul expozantilor, in urma feed-back-ului primit de la ei, ceea ce "ne bucura si mai mult mai ales ca targul este rezultatul a 6 luni de munca pentru organizarea lui", a afirmat Macavei.

Project-managerul a marturist pentru citynews.ro, ca "avand in vedere succesul pe care l-am avut la prima editie  a targului de nunti si datorita mediatizarii presei,  ca fiind cel mai reusit targ al anului, vom veni si anul viitor la Targu Mures.

Precizam ca pe langa biletele vandute organizatorul a acordat un numar de 300 de invitatii persoanelor publice din municipiu, numarul total al vizitatorilor targului fiind de 2500.

http://www.citynews.ro/mures/stiri/din-oras+10/o-nunta-perfecta-succesul-anului+37735/http://citynews.ro/mures/stiri/din-oras+10/o-nunta-perfecta-succesul-anului+37735/

Parteneri Media