O Nuntă Perfectă

27-29 Martie 2015

Promenada Mall

Tîrgu Mureş

„O Nuntă Perfectă” expoziţia ideală pentru viitorii familişti. 27 februarie - 1 martie,

Compania Malio organizează la Târgu-Mureş, în perioada 27 februarie - 1 martie 2009, în parteneriat cu primăria Târgu-Mureş expoziţia „O Nuntă Perfectă”, evenimentul mult aşteptat de viitorii miri din zona Transilvaniei. Vizitatorii vor avea astfel posibilitatea de a profita de ultimele tendinţe în domeniu, prin prezenţa a două nume de marcă din piaţa de profil: Alb şi Negru, care prezintă noua colecţie de rochii de mireasă Agnes Toma şi costume de miri Dinasty şi designerul Mihai Albu, care prezintă colecţia „Crystallized Swarovski Elements”. Dupa ce aţi ales costumul şi rochia perfectă, accesorizată cu pantofii mult visaţi, puteţi alege şi operatorul foto/video dorit, profesioniştii prezenţi la expoziţie oferindu-vă o amintire de neuitat.

Pe timpul expoziţiei vor avea loc defilări în rochii de mireasă şi costume pentru viitorii miri, ţinute de ocazii şi degustări de torturi. Demonstraţii de hair style, machiaj, manichiură, dansuri de societate şi concursuri de buchete de mireasă sau aranjamente florale sunt alte motive pentru care trebuie să participaţi la „O Nuntă Perfectă.” Specialiştii în organizarea de evenimente vor oferi sfaturi, de la alegerea restaurantului, a invitaţiilor şi a muzicii, până la focurile de artificii şi locaţii exotice pentru luna de miere.

Astfel, vizitatorii sunt aşteptaţi la Teatrul-Naţional, în perioada 27 februarie - 1 martie 2009, unde vor afla tot ceea ce au nevoie pentru a transforma cel mai frumos moment din viaţă într-o poveste de neuitat. Informaţii de ultimă oră pot fi obţinute vizitând site-ul www.onuntaperfecta.ro.

http://ziaruldemures.ro/fullnews.php?ID=11777&up=NOhttp://ziaruldemures.ro/fullnews.php?ID=11777&up=NO

Parteneri Media