O Nuntă Perfectă

27-29 Martie 2015

Promenada Mall

Tîrgu Mureş

Idei de la O nunta perfecta pentru una de vis

Teatrul National din Targu-Mures a gazduit in acest sfarsit de saptamana in premiera la Targu-Mures targul de nunti organizat de Mallio Company.
Targul a reunit peste 45 de expozanti cu cele mai noi si mai indraznete tendinte in materie de rochii de mireasa si accesorii. Nu au lipsit nici demonstratiile de hair style, machiaj, manichiura, dansuri de societate si concursuri de buchete de mireasa sau aranjamente florale. “Acest eveniment este plin de eleganta si rafinament mai ales ca avem onoarea sa-i avem alaturi pe Mihai Albu si brandul Alb si Negru. In cadrul expozitiei a avut loc si o tombola pentru vizitatori, unde au fost oferite zeci de premii de catre brandurile participante la expozitie”, a precizat Alina Macavei, project manager Mallio Company

Rochiile de mireasa ale anului 2009 sunt simple cu broderii manuale in nuante de alb si crem din matase, tafta, satin, organza si tul. La moda sunt voalul si accesoriile lucrate cu cristale Swarovski, cleme si agrafe.

Designerul Mihai Albu si-a prezentat celebra colectie de pantofi si sandale Crystallized Swarovski Elements. Incaltamintea unicata, lucrata cu cristale Swarovski, a fost centrum mundi al evenimentului.

Compania israeliana LK a prezentat bijuterii create manual, cu cristale Swarovski. “Se poarta foarte mult bijuteriile brodate, sau cele cu pietre foarte mari si colorate, a precizat Adina Danescu, reprezentanta firmei.

Compania Bur Chocolat din Sibiu a venit cu aranjamente din sculpturi de fructe, de la ananas asezat in forma de palmier, pepene incrustat cu diverse modele, pana la fantana de ciocolata.

“La moda sunt torturile de martipan, cu flori din caramel sau pastelat, ce au in compozitie pulpe de fructe sau crema de iaurt cu frisca. De asemenea, s-a revenit la clasicele prajituri de casa,” a aratat Biro Geza, administrator Laborator Magic din Targu Mures

“Avem o colectie de vin din 2000 sau 1997. Un lucru aparte adus de noi il reprezinta ambalajul, sticle in forma de viori, de babe si mosi, a subliniat Andreea Racz, reprezentanta Rolinstal din Targu Mures.

Traditionala prajitura si sticla cu vin, este inlocuita treptat cu obiecte din sticla termorezistenta, prelucrata la flacara. Clopotei, animale, ingerasi, vaze miniaturale, sticle cu numele mirilor in interior, a subliniat sticlarul Alexandru Rotar din Targu Mures.

Sursa: www.zi-de-zi.ro

Parteneri Media