O Nuntă Perfectă

27-29 Martie 2015

Promenada Mall

Tîrgu Mureş

O nuntă perfectă la Teatrul Naţional

Mureşenii vor fi consiliaţi în alegerea unei ţinute perfecte pentru cel mai deosebit moment din viaţă. Designerul Mihai Albu este invitat la expoziţia care se deschide mâine, la ora 13.00.

Compania Malio organizează expoziţia „O nuntă perfectă”,  eveniment ce debutează mâine la Teatrul Naţional şi se desfăşoară până duminică, 1 martie.
Aflată la prima ediţie, expoziţia a fost creată pentru sprijinirea  tuturor mureşenilor care se pregătesc de căsătorie şi va include prezentarea celor mai noi tendinţe în ceea ce priveşte organizarea unei nunţi ideale. Publicul va avea ocazia să se familiarizeze cu oferta firmelor specializate în organizarea de nunţi, va alege colecţii de rochii de mireasă şi costume de mire, bijuterii, ornamente florale etc.

Albu, în premieră la Târgu-Mureş

Pentru a-şi asigura un număr cât mai mare de vizitatori, organizatorii le-au pregătit acestora şi multe  surprize. Astfel, printre invitaţii speciali ai expoziţiei se va număra şi designerul Mihai Albu, alături de Iulia, soţia lui.
Creatorul de modă va fi prezent pentru prima dată în Târgu-Mureş. Acesta îşi va prezenta noua colecţie de încălţăminte cu piese decorate cu cristale Swarovski. „Este vorba de o premieră pentru oraşul nostru. Soţii Mihai şi Iulia Albu vor da consultaţii doamnelor interesate de colecţia de încălţăminte. Am trimis peste 300 de invitaţii doamnelor din oraş, special pentru ca acestea să discute cu soţii Albu detalii legate de nunta lor”, ne-a declarat Alina Macavei, organizatoarea evenimentului.

Ea a mai precizat că Agnes Toma va fi prezentă cu ambele colecţii, atât cea pentru mireasă, cât şi cea pentru mire. Un alt brand extrem de important care va fi prezent pentru prima dată în Mureş este Triumph. Pe lângă colecţiile de haine pentru mirese şi miri, publicul larg va putea admira ornamente florale de nuntă sau bijuterii tipice unui asemenea eveniment.

Paradă de modă

Vor fi prezente si firme specializate în sisteme de sonorizare pentru nunţi, agenţii de turism care vor oferi destinaţii exotice pentru luna de miere, laboratoare de cofetărie care vor expune torturi de nuntă, precum şi saloane de coafură şi machiaj din Târgu-Mureş. „Ne dorim ca mureşenii să nu mai trebuiască să plece în alte oraşe pentru a-şi putea pregăti nunta, fiind familiarizaţi cu ofertele firmelor din oraşul lor”, a adăugat Alina Macavei. Sâmbătă,  de la ora 17.00, este programată o paradă a modei, cu defilare de rochii de mireasă, costume de mire şi lenjerie intimă.

Toate modelele expuse vor putea fi probate de cei interesaţi, expoziţia fiind cu vânzare. „O Nuntă Perfectă” îşi deschide porţile mâine cu începere de la ora 13.00.
Programul de vizitare din weekend începe la ora 10.00 şi se încheie la ora 20.00 sâmbătă, respectiv 19.00, duminică. Preţul unui bilet de intrare este de 2 lei. Acestea se procură de la casele de bilete ale Teatrului Naţional Târgu-Mureş.

http://www.adevarul.ro/articole/o-nunta-perfecta-la-teatrul-national.htmlhttp://www.adevarul.ro/

Parteneri Media