O Nuntă Perfectă

27-29 Martie 2015

Promenada Mall

Tîrgu Mureş

Mihai Albu a împăcat o blondă şi-o brunetă

Designerul de pantofi Mihai Albu s-a aflat în acest weekend la Târgu Mureş unde a participat la prima ediţie a târgului de nunţi „O nuntă perfectă”, desfăşurată în foaierul Teatrului Naţional din oraş.

În cadrul evenimentului, creatorul a expus colecţia „Cristallized Swarovski Elements” în valoare de 3.000 de euro, care a fost extrem de apreciată de vizitatorii târgului alături de celelalte creaţii ale sale, pantofi pentru mirese şi genţi de ocazie, dar şi de două rochii de mireasă semnate Laura Olteanu. Colecţia sa cu cristale Swarovski însă le-a atras pe viitoarele mirese şi pe miri la standul său, el primind astfel nenumărate comenzi pentru sandalele din noua sa colecţie. La finalul celor trei zile cât a durat târgul, Mihai Albu a primit comenzi pentru încălţăminte şi genţi în valoare de 10.000 de euro.

Bătaie în culise

Pe parcursul târgului a avut loc şi o prezentare de modă cu rochii de mireasă şi lenjerie intimă ale firmelor expozante, printre care Alb şi Negru, Salonul Maria, Roxana Simon, Triumph, Salon Dalba, însă cele mai apreciate ţinute au fost cele ale Laurei Olteanu cu accesorii Mihai Albu. De altfel, înainte de prezentare două manechine, o blondă şi o brunetă, s-au certat în culise dorind să intre amândouă în prezentarea lui Mihai Albu. Acestea aproape că s-au luat la bătaie, însă Albu le-a liniştit şi le-a acordat la fiecare câte o ţinută pentru a prezenta. Albu a primit de la organizatoarele evenimentului, surorile Alina şi Ioana Macavei, un pantof realizat din zahăr ars. 

http://www.atac-online.ro/03-03-2009/Mihai-Albu-a-impacat-o-blonda-si-o-bruneta.htmlhttp://www.atac-online.ro/03-03-2009/Mihai-Albu-a-impacat-o-blonda-si-o-bruneta.html

Parteneri Media