O Nuntă Perfectă

27-29 Martie 2015

Promenada Mall

Tîrgu Mureş

Colectia "Crystallized Swarovski Elements", la expozitia "O Nunta Perfecta"

La Targu Mures s-a deschis, vineri, prima editie a expozitiei "O Nunta Perfecta", unul dintre cele mai importante evenimente ale primaverii pentru cei care doresc sa se casatoreasca, in cadrul careia vor fi prezentate cateva colectii de marca. Expozitia, care se va desfasura pana la 1 martie, prezinta cele mai noi si mai indraznete tendinte in materie de rochii de mireasa si accesorii, costume de miri, decoratiuni de nunti, inele de logodna, verighete, buchete de mireasa si decoratiuni florale, precum cele mai potrivite destinatii pentru luna de miere.

Potrivit organizatorilor, vizitatorii vor avea posibilitatea sa descopere ultimele tendinte in domeniu, prin prezenta a doua nume de marca din piata de profil: "Alb si Negru", care prezinta noua colectie de rochii de mireasa Agnes Toma si costume de miri Dinasty si designerul Mihai Albu, care prezinta colectia "Crystallized Swarovski Elements".

Totodata, vor avea loc parade ale rochiilor de mireasa si costumelor pentru miri, tinute pentru ocazii, degustari de torturi, demonstratii de hair style, machiaj, manichiura, dansuri de societate si concursuri de buchete de mireasa sau aranjamente florale. Din expozitie nu lipsesc firmele de incaltaminte pentru nunti sau cele specializate in imortalizari foto/video.

http://www.stirilocale.ro/mures/Colectia_Crystallized_Swarovski_Elements
_la_expozitia_O_Nunta_Perfecta_IDN792005.html
http://www.stirilocale.ro/mures/Colectia_Crystallized_Swarovski_Elements_la_expozitia_O_Nunta_Perfecta_IDN792005.html

Parteneri Media